harperandbros_landscape_150x_transp_.png

HARPER & BROS.

 

EJENDOMME FOR LIVET

 

Hos Harper & Brothers tilbyder vi udelukkende et eksklusivt udvalg af ejendomsmarkedets bedste nybyggerier, som møder vores høje standarder i forhold til kvalitet, beliggenhed, tjenester og garantier.

 

Vi er til stede i hele Spanien og er særligt specialiserede i områderne omkring Costa Blanca og Costa Cálida. 

 

Derudover har vi stor erfaring med at betjene udenlandske klienter, der kommer til Spanien med henblik på at købe en feriebolig, en helårsbolig eller blot for at investere i spanske ejendomme. I løbet af en ejendomshandel, har den udenlandske køber andre behov en den lokale spanier, og Harper & Brothers udmærker sig bl. a. ved at assistere vores klienter fra start til slut, såvel i kontakten med det spanske bureaukrati (NIE-nr., oprettelse af bankkonto, diverse tilladelser, osv.) som andre relaterede opgaver. Hermed kan vores klienter koncentrere sig om at vælge den perfekte ejendom, som imødekommer alle deres behov. 

 

Vores internationale team består af professionelle fagfolk med stor erfaring inden for Alicante- og Murcia-regionerne. Vi er omhyggelige i udvælgelsen af vores højkvalitets ejendomme, som vi desuden kategoriserer efter pris, beliggenhed og tjenester for således at gøre søge- og beslutningsprocessen strømlinet og let overskuelig for vores klienter.

 

Mobile: 0034-645 664 796

Email: christine@harperandbros.com

www.harperandbros.com