top of page
CasasEspania.jpg
CasasEspania1.jpg

Casas Espania: Professionelle ejendomsmæglere i Costa Blanca og Costa Calida - www.casasespania.com

Gareth Whittington, Sales Director – Tlf.: 0034 669 366 996

Email: gareth@casasespania.com

 

Vi har grundlagt vores familiedrevne virksomhed, Casas Espania i 2012. Tilsammen har vi arbejdet i den spanske ejendomssektor i mere end 70 år og har et væld af erfaringer at tilbyde vres kunder. Vi er stolte af at weekend og sælge det allerbedste udvalg af overkommelige ejendomme til rådighed. Både nye og videresalg, vi er i direkte kontakt med alle ejere og udviklere, det betyder, at vi kan tilbyde ejendomme til de bedste mulige priser. Alt du behøver er at vide, forbliver in the af Casas Espania-familien, så du er altid velkommen til at komme til kontoret, hvis du nogensinde har brug for vores hjælpsomme og venlige rådgivning.

Vores ejendomstjenester er designet til den kræsne klient, der ønsker solid rådgivning fra kyndige modne mennesker med integreret og en forpligtelse til en professionel kundeservice.

Her hos Casas Espania overholder vi nøgleprincipperne om enkelhed, integritet, professionalisme og gennemsigtighed. Vi driver en politik uden pres, og vores team vil arbejde på dine vegne for at weekenden den rigtige ejendom eller investering til dine specifikke behov.

Billede1.jpg
bottom of page