top of page
Nykredit-logo-rgb-transparent.png

Få tryghed med dansk finansiering i Spanien

Siden 2004 har Nykredit International været til stede i Spanien med danske medarbejdere, der bor lokalt og har indgående kendskab til lokal området samt de lokale juridiske processer.

I Spanien kan du opnå danske realkreditlån, som du kender dem hjemmefra, og vi stiller vores lange erfaring samt netværk til rådig for dig, når du optager lån hos Nykredit.

 

Vores kolleger i Marbella sidder klar til at hjælpe dig, om du vil købe en ny ejendom eller allerede ejer en og ønsker at friværdibelåne.

 

Vil du se, hvad det koster at låne til en bolig i Spanien? Prøv vores nytlånsberegner her.

 

Nykredit BoligBank giver dig også råd på spansk

At købe bolig i Spanien og flytte væk for en kortere eller længere periode er et stort skridt. Hos Nykredit sørger vi for, at det bliver et skridt i den rigtige retning.

 

Fra vores hovedkontor i København kan Nykredit Internationals ekspertenhed hjælpe dig fra når du er på vej til Spanien, imens du bor i Spanien og når du flytter hjem igen.

 

Overvejer du at flytte hele din familie til Spanien eller vil I nyde jeres otium under varmere breddegrader? Læs mere om, hvordan Nykredit International kan hjælpe jer her.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til låneprocessen eller øvrigt, så tøv ikke med at kontakte os på +45 44 55 15 35 eller udland@nykredit.dk.

 

Du er også velkommen til at komme forbi til en kaffe på et af vores spanske kontor:

Representative Office Marbella

Centro Plaza, local 26

Avenida Manolete S/N

E-29660 Nueva Andalucía, Marbella

marbella@nykredit.dk

bottom of page