top of page
ko.jpg

Vencosan green energy partners.

 

Hvis du vil spare rigtigt og grønt på energien.

Vencosan green energy partners har været på ”banen” i mange i år i Spanien. Vi har siden 2007 vejledt både private og virksomheder i energibesparelser og leveret de produkter, der skal til for at opnå besparelserne. Og vi har helt styr på at regne dine besparelse ud med udgangspunkt i din specielle geografiske beliggenhed.

 

Alt inden for energibesparelser

Vi rådgiver om, og leverer energiprodukter fra solpaneler- og fangere til varmepumper, isolering, energicoatning, LED belysning og valget af det el- eller gasselskab, der giver de bedste betingelser. Og vi følger rådgivningen helt til dørs ved selv at installere produkterne. Sådan opnår vi optimal kvalitet.

 

100% danskejet, men….

Vencosan er 100% danskejet, men efter næsten 15 år i Spanien er vi blevet så ”espanialicerede”, at vi har et overordentligt grundigt kendskab til det spanske marked.

Derfor ved vi, hvor og hvornår vi skal købe ind i Spanien, og hvornår vi skal kigge udenfor Spaniens grænser for at finde de rigtige produkter til de rigtige priser.

Det sikrer vores kunder de bedste priser og den højeste kvalitet, og vi kan uden problemer konkurrere med vores spanske kolleger på de samme produkter. Vi lægger dog høj vægt på, at vores produkter holder, hvad vi lover og, at vi leverer en god solid service efter danske principper.

 

Vi vil selv

Vi uddanner selv vores medarbejdere, selvom de er uddannede, når de starter hos os.

Efter dansk model, så vi er sikre på, at de leverer varen i høj håndværksmæssig standard, en god finish og, at der er ryddet pænt op, når installationen er færdig.

 

Vi dækker kysten

Vencosan´s hovedkontor ligger i Valencia, men vi har afdelinger i både Barcelona og Málaga, og nu kan man altså også regne med os i Alicante området. Og snart kan man også finde os på de kanariske øer. Vi kan dog levere i hele Spanien.

 

Hvis du vil spare mange penge, er det NU!

Lige nu kan der spares rigtig mange penge på at investere i energispareprodukter, specielt solpaneler og de nye generationer af varmepumper (både til kulde og varme), og der er ofte offentlige tilskud fra regionen, som kan gøre produktet endnu mere rentabelt.

Der er altså mange gode grunde til at tage en snak med os om, hvordan du kan spare rigtigt på din energiregning. Jo før jo bedre.

 

Du kan se mere på vores hjemmeside www.vencosan.com, og du er selvfølgelig mere end velkommen til at ringe gratis til os på tlf. 900 696 888, eller sende os din forespørgsel på e-mail på info@vencosan.com

bottom of page